Spirituel psykoterapeut Heidi Strandberg Andreasen

Mit navn er Heidi Strandberg Andreasen. Jeg er 42 år gammel, og det er  mig, der driver sitet ufrivilligbarnlos.dk

  • Jeg har i mange år arbejdet med mit site www.powerflow.dk - hvorfra jeg arbejder som spirituel psykoterapeut og mentor  med særlig interesse for mindfulness, healing og kanalisering.
  • Jeg er forfatter til bogen "MØD DIN ANGST".
  • Jeg har altid interesseret mig for personlig udvikling og i de seneste par år været specielt optaget af de spirituelle løsninger, der findes til ethvert problem.
  • Min mand og jeg har igennem mange år forsøgt at få børn, men uden held. I skrivende stund er det usikkert, om det nogensinde lykkes.
  • Jeg bruger de svære tidspunkter i mit liv. Jeg får dem til at give mening i mit liv. Derfor er jeg her i dag.

Jeg er af adskillige venner, veninder og familier gang på gang blevet spurgt, hvordan jeg kan tackle de udfordringer, som jeg gør. Og jeg kan faktisk godt se, at jeg har en evne til at transformere de svære ting i mit liv til noget, der giver mening . Noget der giver mening for mig. Men også for og til gavn for andre.

Derfor stod ufrivlligbarnlos.dk klar til at blive købt og styret af mig. Jeg var nærmest overrasket over, at dette domænenavn var ledigt. Men det var det selvfølgeligt: Det lå i livet, at det var mit.

Min baggrund som spirituel psykoterapeut, mentor og mindfulness-instruktør, min snart mangeårige erfaring med "at der er noget i livet, vi ikke kan kontrollere" har givet mig en masse forudsætninger for at drive dette site. Jeg glæder mig til at inspirere dig til et liv med spirituelle løsninger og kærlig støtte på de de veje i livet, vi ikke selv har bedt om.

Jeg glæder mig over at kunne invitere dig indenfor på ufrivilligbarnlos.dk - jeg er kun lige kommet i gang!

Mange kærlige hilsner

Heidi Strandberg Andreasen.

Du  kan også finde mig på http://powerflow.dk/

Psykoterapeut Heidi Strandberg Andreasen